Työnjohtajia omaperusteiseen asuntorakentamiseen
YIT

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt työnjohtajia omaperusteiseen asuntorakentamiseen pääkaupunkiseudulle!

”Rakenna kaupunkeja, jotka elävät ja kehittyvät vielä pitkään.” 

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Tule työnjohtajaksi YIT:lle, niin pääset osoittamaan taitosi kunnianhimoisissa rakennushankkeissamme, tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana.

Tässä tehtävässä toimit työnjohtajana pääkaupunkiseudun kerrostalotyömailla. Toimit lähijohtajana työmaalla ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Suunnittelet työvaiheaikataulut ja tehtävät sekä valvot niiden toteutumista yleisaikataulun mukaisesti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa.

 

Miksi YIT?

Rakentaminen YIT:llä on intohimoa ja tekemisen paloa. Lopputuloksena syntyy uniikkeja hankkeita ja vahvoja yhteisiä elämyksiä, jotka saadaan aikaan hyvin johdetulla tiimityöskentelyllä. Yhteistyöosaamisen ja valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme myös yksilöllistä ammatillista kehittymistä urapolullasi. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.

Asuntorakentamiseen ja referenssiprojekteihimme voit tutustua täällä.

 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Vaihtelevilta projekteiltamme löytyy kiinnostavia haasteita uran eri vaiheisiin. Olit sitten kokeneempi konkari tai urasi alkutaipaleella oleva osaaja, toivomme sinun olevan ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolle työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on tärkeää. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, johdat työt järjestelmällisesti maaliin asti ja osaat priorisoida myös paineen alla. Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat ajatella taloudellisesti.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri, DI) sekä aiempaa kokemusta työmaatehtävistä. Käytät sujuvasti erilaisia IT-järjestelmiä päivittäisessä työssäsi.

 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä

  • tuotantopäällikkö Tapio Koivusaareen, puh. 040 557 6540 tai
  • tuotantopäällikkö Petri Pyhäjärveen, puh. 050 397 7543
     

Hae tehtävään 13.2.2022 mennessä ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! Luemme hakemuksia jatkuvasti koko hakuajan ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553896
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki