(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia maanrakennustöihin Raide-Jokerille
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme työnjohtajia Raide-Jokeri -projektiin

Raide-Jokerin työnjohtajana osallistut monipuoliseen katu- ja vesihuoltorakentamiseen työmaapäällikön alaisuudessa. Työtehtäviisi kuuluu mm. aikataulusuunnittelun, työnjohdon sekä valvonnan tehtäviä.

Voit olla joko alan kokenut konkari tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, sillä lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, kokemuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme työtehtävään sopivaa teknistä koulutusta, työmaakokemusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus työnjohtajan tehtävästä tai katu- ja vesihuoltorakentamisen menestyksekkäästä hoitamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi on  Espoossa tai Helsingissä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-754 5665.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040754 5665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki