(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia Keilaniemen "Raaden hammas"-hankkeeseen korjausrakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Haemme Espooseen

Työnjohtajia Keilaniemen kaupunkikehityshankkeeseen korjausrakentamiseen


Kehitämme ja uudistamme Keilaniemessä aiemmin Fortumin alueena tunnettua kokonaisuutta. Olemassa olevien toimitilojen kehittämisen lisäksi rakennamme alueelle asuntoja sekä luomme edellytyksiä uusille työpaikoille ja palveluille. Tämä tarkoittaa alueen infrarakenteiden merkittävää uudistamista, olemassa olevan rakennuskannan saneerausta ja purkamista sekä edelleen uuden rakentamista. Hankkeessa haluamme luoda erinomaisen asiakaskokemuksen ja työyhteisön, kokeilla ja käyttää uusia toimintamalleja sekä rakentaa alueelle maailmanmittaluokan rakennuksen kansainvälisen tason suunnitteluosaamista hyödyntäen. Aloitamme työt hankkeella tänä keväänä ikonisen toimistotornin saneerauksella ja merkittävällä uudistamisella, johon vuokralaiset muuttavat sisälle keväällä 2020.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatyöskentelyä toimistotornin saneerauksessa, ja esimerkillisellä toiminnallasi varmistat työn laadukkaan ja turvallisen toteutuksen. Ohjaat ja opastat aliurakoitsijoita, ja seuraat töiden sopimuksenmukaista toteutusta. Vastaat oman vastuualueesi aikataulusuunnittelusta ja laadit työvaiheaikataulun, ja seuraat sovittujen aikataulujen toteutumista. Jämäkällä työskentelyotteellasi varmistat osaltasi hankkeen tuloksellisen ja suunnitelmien mukaisen toteutumisen.

Etsimme

Etsimme joukkueeseemme raudanlujia osaajia toteuttamaan uutta elämää vanhaan toimistotorniin. Ratkaiset sujuvasti päivittäisessä työssä eteen nousevia haasteita, ja sopeudut sujuvasti muuttuviin tilanteisiin. Toimit suunnitelmallisesti ja osaat ennakoida sekä priorisoida, taloudellista ajattelua unohtamatta. Hyödynnät vahvoja vuorovaikutustaitoja työmaan arjessa päivittäin, ja yhteydenpito myös asiakkaidemme kanssa on sinulle luontevaa.

Sinulla on

  • aiempaa kokemusta työnjohtajan tehtävästä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • vahva IT osaaminen, ja kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari, AMK insinööri tai DI

Tarjoamme

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävistä antaa työpäällikkö Jani Dementjeff, puh. 040 512 2948.

Jätä hakemuksesi 23.3.2018 mennessä oheisen linkin kautta.