Työnjohtajia katu- ja taitorakentamiseen Raide-Jokeriin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Haluatko olla mukana yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista infrahankkeista? Pikaraitiotie Raide-Jokerin hanke tarjoaa infrarakentamisen ammattilaisille monipuolisia tehtäviä pääkaupunkiseudun kehityksen ytimessä. Raide-Jokeri mahdollistaa kaupunkien kestävän kasvun, kun pikaraitiotie rakennetaan lähelle sen matkustajia. Helsingin Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen ja takaisin matkaava Raide-Jokeri kattaa rakennustyömaa-alueena yhteensä 25 kilometrin mittaisen raideosuuden. 

Raide-Jokerin toteutusta valmistellaan allianssimallilla. Siinä eri osapuolet (tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat) suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen yhdessä jakaen riskit ja hyödyt. Allianssimallista jokainen tekijä hyötyy myös henkilökohtaisella tasolla, sillä poikkitieteellinen työyhteisö tarjoaa paljon mahdollisuuksia oman osaamisen ja näkökulman laajentamiseen, verkostoitumiseen ja tehtäväkiertoon. 

Etsimme nyt porukkaamme 

TYÖNJOHTAJIA KATU- JA TAITORAKENTAMISEEN RAIDE-JOKERIIN

Työnjohtajana olet avainasemassa hankkeen suunnitelmien mukaisessa toteutuksessa. Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana kokenutta työporukkaamme. Toimit lähiesimiehenä työmaalla, ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Työn turvallinen ja laadukas toteutus on Sinulle ykkösprioriteetti.

Hankkeella tukenasi on ratarakentamisen ykkösosaajat, ja olitpa sitten kokeneempi konkari tai alan nouseva tähti, radalla ei tarvitse rullailla yksin. Rennon rempseässä työporukassamme töitä tehdään vahvalla ammattitaidolla, laadusta tinkimättä. Tämä juna ei hyydy haasteellisimmissakaan tilanteissa! 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Etsimme porukkaamme väylärakentamisen moniosaajia. Sinulla on

 • Aiempaa työkokemusta sinua kiinnostavista työlajeista
 • Hyvät esimiestaidot
 • Huolellinen ja tarkka työskentelyote
 • Rakennusmestarin tai diplomi- tai AMK-insinöörin koulutus rakennusalalta

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla taitorakenteiden tehtävistä yhteydessä projektipäällikkö Mikko Sipiläiseen, puh. 050 390 0910 ja katurakentamisen tehtävistä hankkeen tuotantopäällikkö Timo Leppäseen, puh. 050 537 9567.

Hae tehtävään 26.5.2019 mennessä ja suuntaa urasi uusille raiteille kohti kehittymishaluisen infrarakentajan unelmahanketta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1264926
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Timo Leppänen
 • Puhelin: 050 537 9567
 • Sijainti: Helsinki