(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia ja vastaavia työnjohtajia Pohjois-Suomen alueelle
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme Pohjois-Suomen alueelle

Työnjohtajia ja vastaavia työnjohtajia

Vastaat työmaan eri työvaiheiden etenemisestä aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta ja resurssoit työvoimaa sekä johdat työntekijöitä. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokenut konkari, meillä on tarjolla sinulle monipuolisia työmaatehtäviä Oulun, Rovaniemen ja niiden ympäristöalueiden rakennushankkeissa.

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri tai muu vastaava), kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Olet jämäkkä ja oma-aloitteinen sekä työskentelyotteeltasi tuloshakuinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulta löytyy sekä vastuunkantoa että päätöksentekokykyä. 

Vaikka rakennuskohteemme ovat mittavia, meillä on säilynyt pienen yrityksen hyvä fiilis ja pääset itse vaikuttamaan asioihin eikä päätösten tekeminen veny. Meillä saat juuri osaamisesi ja kokemuksesi kokoisia projekteja ja tehtäviä, ja henkilöstö viihtyykin hyvin työssään. Kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle uramahdollisuuksia jatkossakin ja työyhteisömme on tukenasi osaamisesi kartuttamisessa. 

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä hyvän työporukan parissa, hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan. Panostamme myös monipuolisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Vesa Hyrkäs, 2.11.2018 klo 13 – 15 ja 8.11.2018 klo 13 – 15, puh. 040 726 6691. 

Täytä hakemus tehtävään 18.11.2018 mennessä osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/