(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia ja vastaavia mestareita PK-seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Vuosi on vaihtumassa ja paljon uusia kohteita on käynnistymässä. Värväämme asiakkaillemme työnjohtajia/työmaapäälliköitä ja vastaavia mestareita uudis-, korjaus- ja maanrakentamisen kohteisiin. Olemme tehneet yritysten kanssa yhteistyötä jo pidempään, joten tiedämme miten niissä viihdytään. Kohteet sijaitsevat ympäri PK-seutua ja pääset itse vaikuttamaan, minkälaisissa kohteissa työskentelet. Aloitukset on pääosin tammi-helmikuussa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja ja vastaava mestari rakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Aikaisempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta ja vastaavalla mestarilla on vastaavan pätevyys PK-seudulla.
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:

-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin: tietojasi emme lähetä minnekään ilman lupaasi.

*Lue tästä linkistä miten Joni pääsi uusiin tehtäviin.*

Lähetä CV "Hae paikkaa" -linkistä tai sonja.vainio@varvaamo.fi. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 26.1.2020. Soita ja kysy lisää, Sonja p. 040-5085162 (ajalla 27.12-6.1.) tai Juho (ajalla 16.12-23.12) p. 050-5149958, puhelusi on tervetullut!

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot.