(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä Teollisuus, energia ja vesihuolto -yksikköön
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme  

TYÖNJOHTAJIA JA TYÖMAAINSINÖÖREJÄ TEOLLISUUS-, ENERGIA- JA VESIHUOLTORAKENTAMISEEN

Koko Suomi 

"Tällä porukalla sujuu kaikennäköiset urakat." 

 Oletko työmaan arjen tunteva tiimin luottopelaaja tai jämäkkä johtaja, joka osaa ajatella niin laatua, asiakasta, turvallisuutta kuin aikataulujakin? Tule työmaainsinööriksi tai työnjohtajaksi tiiviiseen ja kannustavaan porukkaamme, jossa osaamisesi pääsee oikeuksiin monipuolisissa tehtävissä. 

 Osallistut alkuvaiheessa tuulivoimahankkeiden hankekehitykseen ja tarjouslaskentaan, ja myöhemmin toimit hankkeillamme ympäri Suomen työmaatehtävissä. Tuulivoimarakentamisemme kattaa paitsi rakennushankkeet ja haastavat infraratkaisut, myös tuulivoimaloiden elinkaaren mittaisen palvelukonseptin. Autamme asiakkaita löytämään oikeat ratkaisut tuulivoimapuistojen kehitysvaiheesta ja soveltuvan alueen valinnasta lähtien. Toteutusvaiheessa tarjontamme kattaa projektin johdon, maanrakennustyöt, tuulivoimalan perustusratkaisut sekä sähköistyksen suunnitteluvastuineen. 

 Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa ja hankintaa. Järjestelmällisellä ja asiakaspalvelulähtöisellä työskentelyotteellasi vastaat esimerkiksi laatu- ja turvallisuusasioista, työsuunnitelmien tekemisestä sekä yhteydenpidosta hankkeen eri kumppanien kanssa. 

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa osana hankkeen työnjohtoa. Esimerkillisellä ja vastuullisella toiminnallasi varmistat vastuualueesi aikataulun mukaisen, laadukkaan ja tuloksellisen toteutuksen työturvallisuudesta huolehtien. Tehtävääsi kuuluu mm. lähiesimiehenä toimiminen omille työntekijöille työmaalla, alihankinnan työvaiheiden johtaminen sekä vastuualueesi talouden valvonta ja raportointi. 

Oletko sinä etsimämme työkaveri? 

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja olet työssäsi analyyttinen ja tarkka. Olet aidosti kiinnostunut rakentamisen laadusta, ja haluat toteuttaa odotukset ylittäviä ratkaisuja asiakkaillemme. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi ja pystyt viemään useita asioita eteenpäin samanaikaisesti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja roolissasi näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa.  

 Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä työhön soveltuva tutkinto, kuten esimerkiksi  rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutus. Työnjohtajan tehtävässä eduksi katsomme vaativien tai erittäin vaativien rakenteiden betonityönjohtajan pätevyyden.  

 Miksi YIT:lle? 

Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita rakennuspäällikkö Jouni Hyväriselle, puh. 0400 668 392.

HAE TEHTÄVÄÄN 8.3.2020 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!