(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä Raide-Jokeriin pohjanvahvistustöihin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Pikaraitiotie Raide-Jokerin hanke tarjoaa infrarakentamisen ammattilaisille monipuolisia tehtäviä pääkaupunkiseudun kehityksen ytimessä. Raide-Jokeri mahdollistaa kaupunkien kestävän kasvun, kun pikaraitiotie rakennetaan lähelle sen matkustajia. Helsingin Itäkeskuksesta Espoon Keilaniemeen ja takaisin matkaava Raide-Jokeri kattaa rakennustyömaa-alueena yhteensä 25 kilometrin mittaisen raideosuuden. 

Raide-Jokerin toteutusta valmistellaan allianssimallilla. Siinä eri osapuolet (tilaaja, suunnittelijat ja urakoitsijat) suunnittelevat ja toteuttavat hankkeen yhdessä jakaen riskit ja hyödyt. Allianssimallista jokainen tekijä hyötyy myös henkilökohtaisella tasolla, sillä poikkitieteellinen työyhteisö tarjoaa paljon mahdollisuuksia oman osaamisen ja näkökulman laajentamiseen, verkostoitumiseen ja tehtäväkiertoon. 

Etsimme nyt porukkaamme 

TYÖNJOHTAJIA JA TYÖMAAINSINÖÖREJÄ RAIDE-JOKERIIN POHJAVAHVISTUSTÖIHIN 

Viihdytkö työmaamontussa kuin kotonasi? Onko savi rakasta? Taidat olla etsimämme työkaveri!

Työnjohtajana toimit työntekijöiden esimiehenä ja johdat vastuualueesi alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueidesi tehtävien työturvallisuudesta

Työmaainsinöörinä työskentelet hankkeella toteutusalueen työmaapäällikön oikeana kätenä. Vastaat itsenäisesti tai yhteistyössä vastaavan työnjohtajan kanssa mm. työkohteen laatuun, aikatauluihin ja työturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Työskentelet kiinteästi työkohteen talousasioiden parissa ja osallistut urakoitsijayhteistyöhön.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme joukkoomme suunnitelmallisia ja tarkkoja pohjarakentamisen osaajia. Sinulla on

  • Aiempaa työkokemusta infrarakentamisesta
  • Innokkuutta oman osaamisesi ja toimintatapojemme kehittämiseen
  • Kyky edistää hallitusti useampiakin tehtäviä yhtä aikaa
  • Diplomi-insinöörin, AMK-insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä työpäällikkö Pekka Kivelään, puh. 0505600883 tai hankkeen tuotantopäällikkö Timo Leppäseen, puh. 050 537 9567.

Hae tehtävään 26.5.2019 mennessä ja tule kanssamme rakentamaan ainutlaatuista infrahanketta!