(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulle
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI TOIMITILARAKENTAMISEEN

TYÖNJOHTAJIA JA TYÖMAAINSINÖÖREJÄ 

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Työmaainsinöörinä tuet työmaajohtoa ja hankintaa. Järjestelmällisellä ja asiakaspalvelulähtöisellä työskentelyotteellasi vastaat esimerkiksi laatu- ja turvallisuusasioista, työsuunnitelmien tekemisestä sekä yhteydenpidosta hankkeen eri kumppanien kanssa.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa esimerkiksi runko-, julkisivu-, paikallavalu-, tai sisätyövaiheessa huolehtien työturvallisuudesta ja laadukkaasta työnjäljestä. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja huolehdit esimerkiksi aikataulujen ja resurssien suunnittelusta ja ohjauksesta. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Etsimme erinomaiseen porukkaamme toimitilarakentamisen rautaisia osaajia, joille monipuolisten hankkeiden työturvallinen ja laadukas toteutus on ykkösprioriteetti. Kanssasi on helppo tulla toimeen ja pidät sujuvasti yhteyttä niin asiakkaidemme kuin muidenkin sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on 

  • aiempaa kokemusta työmaatoimihenkilötehtävistä toimitilatyömailla
  • tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus, esimerkiksi rakennusmestarin, diplomi-insinöörin tai rakennusinsinöörin tutkinto
  • ennakoiva ja töiden kokonaisuuden huomioiva työskentelyote
  • hyvät IT-taidot

Eduksi katsomme hyvän englannin kielen taidon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?  

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävistä, voit olla yhteydessä Kalle Isometsään, puh. 040 519 5967.

Hae tehtävään 15.8.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!