(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia ja työmaainsinöörejä infrarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI INFRAPROJEKTEIHIN

TYÖMAAINSINÖÖRI TAI TYÖNJOHTAJA 

Pääkaupunkiseudulle Keilaniemeen, Raide-Jokeriin ja muihin infraprojektien hankkeisiin.

Työmaainsinöörinä toimit vastaavan työnjohtajan oikeana kätenä tukien työmaajohtoa ja omaat kokonaisnäkemystä työmaaprojektien hoitamisesta. Vastaat tiedon tuottamisesta päätöksentekoa varten sekä laatu- ja turvallisuusasioista.

Työnjohtajana olet avainasemassa hankkeen suunnitelmien mukaisessa toteutuksessa. Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa. Toimit lähiesimiehenä työmaalla ja vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Työn turvallinen ja laadukas toteutus on sinulle ykkösprioriteetti.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta vastaavista tehtävistä sekä rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulutus. Työmaan laadukas ja turvallinen toteutus on sinulle tärkeää. Johdat ihmisiä omalla esimerkilläsi, kanssasi on mukava työskennellä ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin useita eri tehtäviä samanaikaisesti sekä sopeudut muuttuviin tilanteisiin. Haluat kehittää toimintatapoja ja parhaita käytäntöjä päivittäisessä työssäsi.  Quintet-osaaminen katsotaan eduksi. Keilaniemeen etsimme erityisesti pohjavahvistustöiden osaajia ja Raide-Jokeriin väylä-, katu-, ja maanrakentamisen ammattilaisia.

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja mielenkiintoisia haasteita vaativissa infrarakentamisen kohteissa. Avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on meille tärkeää. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Lue lisää kohteistamme täältä: https://www.yit.fi/infrapalvelut

HAE TEHTÄVÄÄN 8.9.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!

Muistathan kertoa hakemuksessasi, jos olet erityisesti kiinnostunut tietystä hankkeesta. Lisätietoja voit kysellä työpäällikkö Pekka Kivelältä, puh. 0505600883.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.