(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia infrarakentamisen suurhankkeisiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle 

TYÖNJOHTAJIA INFRARAKENTAMISEN SUURHANKKESIIIN

”Rakenna liikenteen solmukohtia, joista pääsee aina perille.”

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Tule meille töihin, niin pääset osoittamaan taitosi infrarakentamisen kunnianhimoisissa suurhankkeissamme, tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana. Pääkaupunkiseudulla hankkeitamme ovat esimerkiksi Raide-Jokeri, Kruunusillat (kehitysvaihe) ja Keilaniemi. Keilaniemeen etsimme erityisesti pohjavahvistustöiden osaajia ja Raide-Jokeriin väylä-, katu- ja maanrakentamisen ammattilaisia.

Olet avainasemassa hankkeen suunnitelmien mukaisessa toteutuksessa ja johdat työmaalla oman vastuualueesi toimintaa. Toimit lähiesimiehenä ja vastaat vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Ammattitaidoillasi saat työmaan arjen luistamaan tiukemmissakin tilanteissa.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Onnistut tässä tehtävässä, jos ratkot aktiivisesti yllättäviäkin ongelmia ja tulet hyvin toimeen niin työkavereiden, asiakkaiden kuin alihankkijoiden kanssa. Johdat työtä tavoitteellisesti sovitun aikataulun mukaisesti ja ajattelet taloudellisesti. Työn turvallinen ja laadukas toteuttaminen on sinulle ykkösprioriteetti, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden päivittäisessä toteuttamisessa. 

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus työnjohtajan työstä infrarakentamisen parissa sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto. Kokemuksen suunnittelun ohjauksesta, aikataulusuunnittelusta ja kustannusseurannasta katsomme eduksi.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme, mutta rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita työntekijöitä. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä työmaahengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Timo Leppäseen, puh. 050 537 9567 (Raide-Jokeri), projektijohtaja Jere Keskiseen, puh. 040 710 0531 (Kruunusillat) ja työpäällikkö Pekka Kivelään, puh. 050 560 0883 (Keilaniemi).

Hae tehtävään 11.12.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!

YIT – Together we can do it.

Lue lisää hankkeista:

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi/tietoa-hankkeesta/

https://raidejokeri.info/