(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia Etelä-Suomen alueelle
Rakennusliike Lapti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Haemme Etelä-Suomen alueelle

Työnjohtajia

Työnjohtajana vastaat työmaan eri työvaiheiden etenemisestä aikataulu, budjetti ja laatu huomioon ottaen. Vastaat omalta osaltasi työturvallisuudesta ja resurssoit työvoimaa sekä johdat työntekijöitä. 

Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri tai muu vastaava), kokemusta ja ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Olet jämäkkä ja oma-aloitteinen sekä työskentelyotteeltasi tuloshakuinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulta löytyy sekä vastuunkantoa että päätöksentekokykyä. 

Vaikka rakennuskohteemme ovat mittavia, kuten esimerkiksi Sompasaaressa ja Tikkurilassa, meillä on säilynyt pienen yrityksen hyvä fiilis ja pääset itse vaikuttamaan asioihin eikä päätösten tekeminen veny. Meillä saat juuri osaamisesi ja kokemuksesi kokoisia projekteja ja tehtäviä, ja henkilöstö viihtyykin hyvin työssään. Kasvava yrityksemme tarjoaa sinulle uramahdollisuuksia jatkossakin. 

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä hyvän työporukan parissa, hyvät henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkan. Panostamme myös monipuolisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Meillä Laptilla viihdytään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Sami Alanen, 3.10.2018 klo 13 – 15, puh. 040 025 0474. 

Täytä sähköinen hakemus osoitteessa https://lapti.fi/tule-meille-toihin/ 14.10.2018 mennessä.