(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia asuntorakentamiseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Haemme pääkaupunkiseudulle

TYÖNJOHTAJIA ASUNTORAKENTAMISEEN

”Haastavakin kohde saadaan yhteistyöllä valmiiksi.”

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Tule meille töihin, niin pääset osoittamaan taitosi monipuolisissa rakennushankkeissamme, tiiviin ja kannustavan työyhteisön tukemana.

Työnjohtajana johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa huolehtien työturvallisuudesta. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen.

Vastuusta ja haasteista innostuva työnjohtaja saa meillä kiinnostavia mahdollisuuksia päivittäisen toimintamme kehittämiseen ja omalla uralla etenemiseen. Haastavien rakennusprojektiemme toteuttajana pääset syventämään osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja tukea heidän hyvinvointiaan. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä työmaahengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Olisitko sinä etsimämme tiimipelaaja?

Onnistut tässä tehtävässä, jos osaat ratkaista ongelmia, toimia hyvässä vuorovaikutuksessa työkavereiden, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä ajatella taloudellisesti. Työskentelet suunnitelmallisesti ja ennakoivasti, ja osaat priorisoida. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa. Teet sujuvaa yhteistyötä niin kumppaneidemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Sinulla on aiempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä sekä tehtävään soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkinto.

Miksi YIT:lle?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempia asuinalueita.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä tuotantopäällikkö Tapio Koivusaareen, puh. 040 557 6540.

HAE TEHTÄVÄÄN 15.12.2019 MENNESSÄ JA LIITY RAUTAISTEN OSAAJIEN JOUKKOOMME!