(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

TULE MEILLE TYÖKAVERIKSI ASUNTORAKENTAMISEEN

TYÖNJOHTAJIA 

PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Johdat oman vastuualueesi työmaatoimintaa huolehtien työturvallisuudesta asuntorakentamisen työmaillamme. Järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi varmistat vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työjäljen.

Olisitko sinä joukkueemme uusi pelaaja?

Haemme joukkueeseemme vahvistukseksi Sinua, joka oma-aloitteisella ja motivoituneella työskentelyotteellasi varmistat työmaan valmistumisen laadukkaasti ja turvallisesti. Työskentelet suunnitelmallisesti ja ennakoivasti, ja osaat priorisoida. Omaat hyvän paineensietokyvyn, ja ratkaiset sujuvasti päivittäisessä työssä eteen tulevia haasteita. Sinulla on

  • kokemusta työnjohtajan tehtävistä työmaalla
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • asiakaslähtöinen työskentelyote
  • rakennusalan koulutus, esim. rakennusmestari, AMK insinööri/DI.

Eduksi katsomme hyvän englannin kielen taidon.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta? 

 Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä tuotantopäällikköihimme Timo Markkulaan, puh. 040 826 1080 ja Tapio Koivusaareen, puh. 040 557 6540.

Hae tehtävään 31.8.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!