(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia asuinrakentamiskohteisiin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Etsimme Firalle työnjohdon ammattilaisia pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kohteisiin.

"Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä. Etsimme nopeasti kasvavaan jengiimme rohkeita tekijöitä, jotka tahtovat viedä sekä omaa että muiden tekemistä yhdessä eteenpäin. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme." -Fira 

Tarjoamme sinulle:

Pääset työskentelemään kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ammattillisesti sekä kehittyä ja kasvaa nuorekkaan organisaation mukana. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Toimit monipuolisten työtehtävien ja projektien parissa modernissa työympäristössä. Työtehtäviisi kuuluu mm. työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä, kuten työaikaista suunnittelun ohjaamista, aikataulujen laatimista ja toteutuksien seuraamista, kustannusten laskentaa, ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumista ja hankintojen valmistelua. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykselle.

Toivomme sinulta:

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri, rakennusmestari tms.) sekä ymmärrystä työmaaprojektien johtamisesta. Odotamme sinulta laatu- ja kustannustietoista toimintatapaa sekä täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelutapaa. Tietomallipohjaisten työkalujen käyttötaito katsotaan eduksi. Toivomme sinulta halua sitoutua ja innostusta kehittää yrityksen toimintaa eteenpäin yhdessä muiden Firan rautaisten ammattilaisten kanssa. 

Hae tehtävään:

Mikäli olet etsimämme kehitysmyönteinen rakentamisen ammattilainen, hae tehtävään jättämällä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.