(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajia Ab Tallqvist Infra Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Vuonna 1965 perustettu Ab Tallqvist Oy on yksi Suomen suurimmista rakennusalan perheyrityksistä, joka työllistää yli 160 henkilöä. Osaamisalueemme on monimuotoinen maanrakennusurakointi, sekä tuotanto- ja toimialarakennus. Arvojamme kuvastavat parhaiten rehellisyys, avoimuus ja maalaisjärjen käyttö. Toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Lisätietoja yrityksestä www.tallqvist.fi

Haemme Ab Tallqvist Infra Oy:n palvelukseen hankkeisiimme

TYÖNJOHTAJIA

Työnjohtajana olet organisaatiomme tärkeä lenkki. Tehtäviisi kuuluu tiimin päivittäinen työnohjaus, töiden organisointi ja esimiestyö sekä ylläpitää työmaan työturvallisuutta. Olet myös mukana kehittämässä ja tehostamassa toimintatapoja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Olet luotettava, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, ja haluat kehittää toimintaa. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä kyky ratkaista ongelmia. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, itsenäisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä
                     - urakehitysmahdollisuudet, esim. työmaapäällikön tehtävään
                     - mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen
                     - kattavan perehdytyksen, organisaation tuen, hyvän työilmapiirin                                            

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.8.2018 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Haastattelut aloitetaan ennen hakuajan päättymistä ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!