(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJIA (2), Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen KAHTA TYÖNJOHTAJAA  

Tulet työskentelemään arvostettujen ja laadukkaiden Caterpillar tuotteiden parissa. Toimit huollon esimiehenä mekaanikoille, jotka työskentelevät Vantaan korjaamollamme tai kentällä asiakaskohteissa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:

- tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai työkokemusta
- kokemusta esimiehenä toimimisesta
- sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen ymmärrystä
- asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä ajattelutapaa sekä intoa oppia uutta
- hyvää paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä

Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä itsenäisen työn nykyaikaisen tekniikan ja arvostettujen tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja saat motivoituneen tiimin tueksesi. Tämän lisäksi saat samassa paketissa ison konsernin henkilöstöedut sekä vakaan työsuhteen Wihuri Oy Teknisessä Kaupassa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai 040 827 9433.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.