(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA/TYÖPÄÄLLIKKÖ, Pedersöre
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Sundström Ab Oy on menestyvä ja kasvava yritys Lepplaxissa. Yrityksen toimialoina ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi, kuljetukset, murskaustyöt ja salaojitustyöt. Liikevaihtomme on noin 60 milj. € ja työntekijöitä noin 100 henkilöä. Lisätietoja www.sundstroms.fi.
 

Haemme Sundström Ab Oy:n palvelukseen radanrakennus yksikköön

TYÖNJOHTAJAA/TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Pedersöreen, Pohjanmaalle

Tehtävänäsi on vastata työmaiden ja projektien ennakkosuunnittelusta, työvaiheiden toteuttamisesta ja aikataulutuksesta sekä resurssisuunnittelusta. Varmistat ammatti- ja johtamistaidoillasi sopimuksen mukaisen laadun ja turvallisuusasioista huolehtimisen. Työnkuvaan liittyy myös kustannusseuranta sekä projektien raportointi ja ohjeistus. Vastuualue tarkentuu valittavan henkilön kokemuksen mukaan. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä johdon ja tuotannon kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme myös esimies- ja vuorovaikutustaitoja, käytännönläheisyyttä ja organisointikykyä. Persoonana olet oma-aloitteinen ja huolellinen. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sinulla on erinomaiset kommunikointitaidot. 

Tarjoamme sinulle: 

-  itsenäisen ja monipuolisen tehtävän
-  vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset edut
-  hyvät urakehitysmahdollisuudet kasvavassa yrityksessä
-  organisaatioin tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 06.11.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Sales Manager Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fiManpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.