(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja/Työmaapäällikkö - Kouvola
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018
Tupala-Yhtymä on maanrakennuksen, ympäristörakentamisen, kierrätystalouden ja teollisuuden palveluita tuottava alansa moniosaaja. Kattavien referenssien ja Rala-pätevyyden ansiosta Tupala-yhtymä hoitaa myös haastavammat ja suuremmatkin urakat.
Haemme Tupala-Yhtymälle työnjohtajaa/työmaapäällikköä pääasiassa Itä-Suomessa oleville työmaille. Toimenkuvaan kuuluu työmaiden suunnittelu, operatiivinen työnjohto sekä päivittäisten asioiden hoito. 

Odotamme sinulta

  • maanrakennus/ympäristötekniikan koulutusta tai vastaavasti kokemuksen kautta hankittua vahvaa osaamista
  • hyviä ihmissuhdetaitoja
  • ennakkoluulotonta asennetta
  • työhön liittyvät pätevyydet katsotaan eduksi

Tarjoamme

Saat käyttöösi työssä vaadittavat tarvikkeet ja varusteet, lisäksi halutessasi saat käyttöösi yrityksen auton. Myös työntekoon vaadittavat pätevyydet järjestyvät, ellei sinulla ole niitä jo valmiiksi. Tehtävässä pääset työskentelemään alansa osaajien kanssa ja hyödyntämään nykyaikaista ja monipuolista kalustoa, hyvin vaihtelevissa olosuhteissa. Rakennustyömailla hyödynnämme 3D-mallinnuksia ja materiaalien käsittelyssä käytössämme on nykyaikainen kalusto.  
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jaana Kyhyräinen, puh. 050 438 4849 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 28.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi