(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja/työmaainsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Haemme Rakennusliike U. Lipsanen Oy:lle työnjohtajaa/työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.
Esimerkiksi Keski-Suomi/Etelä-Savo + ympäristö on varsin hyvä sijainti tekijälle, joskin työmaakohteita voi olla ympäri Suomen. Valitun henkilön tulee siis kyetä tekemään reissutyötä.

Työssäsi tulet toimimaan työmaan työnjohtotehtävissä ja/tai työmaainsinöörin tehtävissä.
Toimit osana tiimiä, joten yhteistyökyky ja tiimityötaidot ovat avainasemassa projektien läpiviennissä.

Edellytämme hakijalta rakennusinsinöörin koulutusta sekä mielellään aiempaa kokemusta vastaavasta työstä.

Tiimityötaitojen lisäksi työ vaatii paineensietokykyä, kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin sekä määrätietoisuutta tehtävien hoitamiseksi annetussa ajassa.
Rakennushankkeiden, sekä isojen että pienempien, kokonaisvaltainen ymmärtäminen helpottaa olennaisesti tehtävästä suoriutumista.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.