(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja/tuotannonsuunnittelija TKM TTT OY:lle
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme TKM TTT Finland Oy:lle vuorotyönjohtajaa/tuotannonsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Akaan Toijalaan. Haku toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, mutta työsuhteet solmitaan TKM TTT:n kanssa.

Valittavan henkilön päävastuuna on tuotannon ja työntekijöiden ohjaaminen sekä häiriöttömän ja tuloksekkaan tuotannon varmistaminen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tuotannon suunnittelu, ohjaus ja kehitys, töiden järjestely sekä kone- ja henkilöresurssien hoitaminen.

Teknisen kiinnostuksen, esimieskokemuksen ja mahdollisen teknisen koulutuksen lisäksi toivomme sinulta valmiutta työskennellä 2-vuorotyössä. Olet motivoiva ja kannustava johtaja, jonka toiminta perustuu tiiminjäsenien jatkuvaan uuden oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä pitkän työsuhteen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Yritykseen on myös hyvät julkiset kulkuyhteydet, sillä ne sijaitsevat vain kilometrin päässä Toijalan juna-asemalta.

Mikäli koet olevasi etsimämme työnjohtaja ja kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Edellytykset työnsaannille: vähintään kahden vuoden kokemus tuotannon työnjohdosta, 2-vuorovalmius
Eduksi luettavat asiat: tekninen koulutus