(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtajaharjoittelija, kesätyö, Parmaco Oy, PK-seutu
Parmaco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Oletko rakennusalaa opiskeleva henkilö, joka haluaa kerryttää kesätöistä tärkeää työkokemusta? Kiinnostaisiko sinua toimia korkealaatuisten lainarakennusten parissa osaavassa työyhteisössä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme työnjohtajaharjoittelija Parmaco Oy:lle!
 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Parmaco Oy:lle työnjohtajaharjoittelijaa kesäksi. Tehtävä alkaa toukokuun puolivälin ja kesäkuun alun välissä, ja päättyy elokuun lopussa. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllisymään Parmacolle Studentworkin kautta. 

Työnjohtajaharjoittelijana pääset osallistumaan Parmacon mielenkiintoisiin lainakiinteistöprojekteihin. Kesän aikana lainakiinteistöjä toimitetaan esimerkiksi päiväkotien, toimitilojen ja koulujen väistörakennuksiksi, ja pääset osallistumaan näiden asennusten johtamiseen. Tulet avustamaan kokeneempaa työnjohtoa heidän tehtävissään, jolloin työtehtäviisi kuuluu muun muassa yhteistyö sidosryhmien kanssa, työ- ja ympäristöturvallisuudesta huolehtiminen, katselmuksien hoitaminen, tehtäväsuunnittelu, aikataulutukset ja työn toteutuksen valvominen. Työmaat, joissa pääset toimimaan, sijaitsevat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudun alueella tai lähikunnissa. Tässä roolissa sinulla on hieno mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta työmaajohdon tehtävistä mielenkiintoisen alan tehtävissä. Tehtävä soveltuu hyvin rakennusalan opiskelijoille, joilla on vähintään yksi opiskeluvuosi opinnoista suoritettuna!

Parmaco on lainattavien rakennusten asiantuntija ja edelläkävijä. Lainaamme asiakkaiden, pääasiassa kuntien, tarpeisiin suunniteltuja oikeita siirtokelpoisia rakennuksia; päiväkoteja, kouluja, hoivakoteja ja toimistotiloja. Tilat ovat lainassa asiakkaan tarvitseman ajan ja rakennukset elävät myös muutostarpeiden mukana. Laadukas työn jälki ja asiakastyytyväisyys ovat meille ykkösasioita.

Tavoitteenamme on olla asiakkaan ensisijainen kumppani rakennusten lainaamisessa ja alan markkinajohtaja Suomessa. Olemme arvostettu, haluttu ja luotettava kumppani, jonka asiantuntemuksesta asiakkaat hyötyvät myös taloudellisesti.

Parmacolla pääset osaksi kasvavaa ja ketterää liiketoimintaamme, jossa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi. Tarjoamme lisäksi houkuttelevat työsuhde-edut. Ympärilläsi toimii avoin, mutkaton ja motivoitunut työyhteisö, eli meillä on yhdessä kivaa!

Lue lisää: http://www.parmaco.fi/yritys

 

Pääasialliset tehtävät

  • Työnjohdon avustavat tehtävät, mm. työn toteutuksen valvominen, aikataulutukset ja tehtäväsuunnittelu
  • Työ- ja ympäristöturvallisuudesta huolehtiminen
  • Yhteistyö eri sidosryhmien kanssa (viranomaiset, omat aliurakoitsijat, suunnittelijat)

Odotamme sinulta

  • Meneillään olevia rakennusalan opintoja (AMK tai yliopisto)
  • Reipasta, oma-aloitteista, vastuullista työskentelyotetta ja halua työskennellä työmailla
  • B-ajokorttia

Tarjoamme sinulle​​​​​

  • Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisella alalla lainakiinteistöjen parissa
  • Monipuolisen työtehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää alan osaamista kattavasti
  • Työyhteisön, jossa on äärimmäisen viihtyisä työskennelläHae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.2.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.