Työnjohtajaa huoltoon Sundström Ab Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Sundström Ab Oy on vanha perheyhtiö, jolla on viime vuosina ollut hyvä kasvu. Työllistämme nykyään noin 150 ihmistä, ja liikevaihtomme on yli 75 miljoonaa euroa. Pätevä henkilöstö, modernin tekniikan investoinnit sekä asiakkaiden tarpeita vastaavat räätälöidyt ratkaisut ovat mahdollistaneet menestyksemme. Toiminta-alojamme ovat maanrakennus, radanrakennus, asfaltointi, kuljetus ja murskaus. Lisätietoja yrityksestämme www.sundstroms.fi

Oletko kiinnostunut monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset kehittämään huoltotoimintaa?

Haemme Sundström Ab Oy palvelukseen Pedersöreen

TYÖNJOHTAJAA

Korjaamopalveluiden työnjohtajana vastaat korjaamon toiminnasta ja palvelun kehittämisestä sekä luot mekaanikoille olosuhteet, joissa heillä on mahdollisuus onnistua. Toimit oman tiimisi esimiehenä ja työnjohtotiimin jäsenenä. Työsi sisältää ammattitaitoista henkilöstöasioiden hoitamista, tavoitteiden seurantaa ja raportointia, jatkuvan parantamisen toimintatapojen edistämistä, mutta ennen kaikkea se on aktiivista läsnäoloa oman tiimisi arjessa.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja työkokemusta. Sinulla on hyvät organisointi- ja esimiestaidot, positiivinen ja tuloshakuinen asenne sekä halu motivoida korjaamon tiimi tavoitteisiin. Omaat vahvaa kustannustietoutta ja kykyä / halua kehittää toimintaa yhdessä muun organisaation kanssa sekä rohkeus tehdä päätöksiä.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja kilpailukykyiset henkilöstöedut
- vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja modernit työvälineet
- mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
- ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja urakehitysmahdollisuuden   

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 9134 065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552264
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kruunupyy, Luoto, Pedersören Kunta, Pietarsaari, Uusikaarlepyy