Työnjohtaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Etsitkö seuraavaa askelta urallasi? Oletko kunnossapidon ammattilainen, mutta kiinnostunut siirtymään työnjohdollisiin tehtäviin?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme työnjohtajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi

Tehtävässä toimit työnjohtajana ja esimiehenä varmistaen työpäivien sujuvan toiminnan. Tehtävänäsi on vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Pääset työssäsi ohjaamaan työntekijöitä, jotka tekevät putkistoasennustöitä, kunnossapitoa sekä erilaisia projekteja. Työpäiväsi sisältävät erilaisia hallinnollisia tehtäviä, mittauksia, laskutusta ja työtuntien seurantaa ja johtamista. Sinulla on työhösi ihmisläheinen sekä kehittämislähtöinen ote ja viihdyt liikkuvassa työssä.

Työpäiväsi ovat maanantaista perjantaihin, ja työaikasi ovat joustavasti aamu/päivävuoron puitteissa. Työtä tehdään asiakkaiden tiloissa ympäri Suomen, mutta konttori sijaitsee Jämsässä. 

Arvostamme

  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja putkistourakoinnista
  • Projektijohtamisen tuntemusta
  • Eteenpäin katsovaa ja ihmisläheistä työasennetta

Sinulla on insinöörin tutkinto tai työn kautta saavutettua vastaavaa kokemusta. Voit olla vastavalmistunut ja kehityshaluinen tai sitten alan kokenut konkari, asenne ratkaisee enemmän. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan esimiestehtävissä, mukavassa työyhteisössä. Työsi alkuun saat kattavan perehdytyksen. Saat alalla kilpailukykyisen palkkauksen joka neuvotellaan tapauskohtaisesti koulutuksesi ja aiemman työkokemuksesi perusteella. Pääset itse vaikuttamaan työpäiväsi sisältöön ja aikatauluihin, sekä kehittämään omaa ja alaisiesi työskentelytapoja ja prosesseja.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja annamme haastattelun yhteydessä niin yrityksestä kuin palkkauksestakin. 

Jäikö kysyttävää?

Ota yhteyttä: 

Santeri Lahdelma 040 688 6545, santeri.lahdelma@workpower.fi

Elina Forssell 040 706 99 67 elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat: työnjohtaja, kunnossapito, putkistourakointi, reissutyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot