Työnjohtaja
Lumon Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme nyt asennusliiketoiminnan vahvistukseksi Vantaalle

Työnjohtajaa

Meillä työnjohtajan työ on aktiivista ja liikkuvaa työmaiden valmistelu- ja johtamistyötä pääkaupunkiseudun projektikohteissamme. Työssäsi vastaat asennusten kustannustehokkaasta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä vastuualueesi henkilökunnan osaamisesta, ilmapiiristä ja työturvallisuudesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta työnjohtotehtävistä rakennusliiketoiminnassa sekä soveltuvaa koulutustaustaa tai muuten hankittua kokemusta ja näyttöjä tehtävään. Voit olla myös opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut. Työskentelytavoiltasi olet pitkäjänteinen, suunnitelmallinen sekä oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme kanssa toimimiseen. Arvostamme myös halua kantaa vastuuta ja rohkeutta tarttua uusiin tilanteisiin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen.  Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. Meillä on mukavat työkaverit ja tekemisen meininki - tule mukaan huipputiimiin!

Tule rakentamaan Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa ja lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2022. Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätiedot: Antti Lindroth, 040 5315 758

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549483
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa