Työnjohtaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Moro! Haemme asiakkaallemme työnjohtajaa sisätilasaneerauskohteeseen Helsinkiin.

Työnkuvaus:
Työnjohtajana vastaat laajoista työmaakokonaisuuksista hyvällä suunnittelulla sekä aktiivisella valvonnalla. Johdat niin ihmisiä kuin asioita, vastaat työnlaadusta, sekä teet yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Laadukkaan rakentamisen lisäksi vastuullesi kuuluu myös kustannusten hallinta. Voit olla vasta urasi alussa, me annamme tarvittavaa tukea työn alussa kuin myös jatkossakin. Yritykseltä löytyy erilaisia projekteja ja osaamistasoasi sopivasti haastavaa työtä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu). Sinulla on alan koulutusta esimerkiksi ammattikorkeakoulusta. Edellytämme myös sujuvaa vuorovaikutustaitoa ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on jämäkkä ja määrätietoinen asenne ja osaat vaatia laadukasta työn jälkeä. Ymmärrät rakennusalan säädöksiä ja määräyksiä. Sinulla on myös sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi luotettavaa ja ammattitaitoista kotimaista yritystä, jolla on pitkä kokemus alalta. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus todella saada vastuuta. Työsi tueksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut sekä täyden tuen työllesi. Kyseessä on kuukausipalkkainen työ ja työssä noudatetaan Rakennusalan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut haku ajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi aiempaa kokemustasi työnjohtajan tehtävistä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
0405441110 (ark. 10-16)


Avainsanat: työnjohtaja, vastaava mestari, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547542
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa