Työnjohtaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Jukova Corporation Oy on teollisuuskonserni, joka on erikoistunut suuriin kansainvälisiin projektitoimituksiin. Kansainvälisen raide- ja meriteollisuuden projektiliiketoiminnan lisäksi yhtiö valmistaa omissa tehtaissaan erilaisia tuotteita mm. vapaa-ajan veneisiin ja linja-autoihin niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin asiakkaille.

Yhtiöllä on kaksi toimipistettä Varsinais-Suomessa ja sen pääkonttori sijaitsee Liedon Yliskulmalla. Jukova on harjoittanut liiketoimintaa vuodesta 1958 saakka ja sillä on vahva osaaminen teollisesta valmistuksesta ja projektitoiminnasta. Yritys tähtää yhä kasvavassa määrin kansainvälisille markkinoille.

 

Asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa haemme TYÖNJOHTAJAA.

 

Työtehtävät:

 

Työnjohtajan työtehtäviin kuuluu työntekijöiden johtaminen ja ohjeistus sekä työnteon edellytysten varmistus. Työnkuvaan sisältyy aikataulun seuranta ja edistymän päivitys sekä päivittäinen töiden seuranta telakalla. Lisäksi tehtäviin kuuluu materiaalien seuranta ja varmistaminen sekä yhteistyö asiakkaan ja alihankkijoiden kanssa.

 

Odotamme sinulta:

 

Hakijoilta odotamme koulutusta/kokemusta tekniseltä alalta. Materiaaleista ja työmenetelmistä arvostamme erityisesti maalaus/hitsaus tuntemusta. Työnjohtotehtäviin edellytetään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalta toivomme hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. AMK-koulutus sekä telakkatuntemus lasketaan myös eduksi. Englannin kielen taito on välttämätön, muut kielet ovat eduksi.

 

Tarjoamme sinulle: 

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja vaihtelevan työn kansainvälisessä työympäristössä.

 

Lisätiedot: 

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen. Haastattelemme jo haun aikana, joten jos tehtävä herätti mielenkiintosi ja tunnistit itsesi, haethan paikkaa pikaisesti.

Jos haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Juha Oksanen
0400946007
juha.oksanen@eezy.fi 

tai

Tom Kivinen
0504088702
tom.kivinen@eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot