Työnjohtaja
Bonava Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Työnjohtaja Tampereelle


Haemme nyt asiakaslähtöistä ja kehityshenkistä työnjohtajaa Tampereelle uuteen alkavaan kohteeseemme. 


Sinun roolisi
Tehtäviisi kuuluu mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu ja valmistelu, työvaiheiden toteutuksen johtaminen ja koordinointi sekä omien työvaiheiden kustannusten hallinta. Toimit osana työmaatiimiä tiiviissä yhteistyössä työmaapäällikön ja työmaainsinöörin kanssa ja olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaalle rakennetaan virheetön koti. Työssäsi teet myös yhteistyötä myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. 


Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Etsimällämme henkilöllä on myös useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta, erityisesti runkovaiheen tehtävistä sekä kykyä johtaa sekä organisoida rakennustyömaata. Arvostamme asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.


Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja.


Join our journey
Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun saamme tehtävään ja sen vaatimuksiin soveltuvia hakemuksia. Töiden aloitus on elokuussa 2021.


Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Hannu Piispanen, puh. +358 50 573 7024.


Bonava
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Luomme koteja ja naapurustoja, joissa ihmiset voivat nauttia parhaasta mahdollisesta elämänlaadusta. Olemme Euroopan ensimmäinen asuntokehittäjä, joka on saanut ilmastotavoitteilleen hyväksynnän Science Based Targets -aloitteelta. Toimimme Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa 2100 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 1,61 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.


Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446893
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Erika Lindholm (offre35187477.9860 (a) bonava-ab.contactrh.com)
  • Puhelin: 0400973444
  • Sijainti: Tampere