Työnjohtaja

InCar Oy
Tietoa tehtävästä

InCarin elämänmakuinen tarina alkaa suomalaisesta perheyrittäjyydestä vuonna 1991 ja intohimosta autojen vauriokorjaamiseen, maalaamiseen ja lasipalveluun tinkimättömällä ammattitaidolla. Vuosien saatossa olemme kasvaneet motivoituneiden työntekijöidemme ammattitaidolla, joille InCar on enemmän kuin pelkkä työpaikka.Tänä päivänä olemme Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja toimialamme kehityksen edelläkävijä, jossa yli 350 työntekijää saavat loistaa oman työnsä huippuosaajina yli 40 toimipisteessä ja 23 paikkakunnalla Suomessa. Olemme elävä esimerkki siitä, että työyhteisö, jossa jokainen saa tilaa kehittää itseään, työtään ja yhteistä tekemistä voi saavuttaa yhdessä mitä tahansa!

Etisitkö kesätyötä mielenkiintoisesta alan yrityksestä, jossa pääsisit kehittämään osaamistasi ja joka mahdollistaisi sinulle ponnahduslaudan toimialalle? Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen työnjohtaja InCarin Lappeenrannan toimipisteeseen kesäkaudelle 2021?

Tehtävästä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään monipuolisesti osaamistasi. Työviikkosi muodostuvat mm. asiakaspalvelusta, päivittäistuotannon suunnittelusta ja ohjaamisesta, vauriotarkastuksista, korjauslaskelmien tekemisestä, materiaalitilauksista ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi toimit lähiesimiehenä kannustavalla otteella korjaamotyöntekijöille. Samalla kun kasvatat kannuksiasi, me ruokimme sinua sopivasti uusilla haasteilla. Toivoisimme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta aloituksesta ja työn kestosta voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mukavan ja kannustavan työyhteisön, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Koska työn ja vapaa-ajan yhteen sovittaminen on työntekijöillemme tärkeää, kuljemme rinnallasi joustavin työehdoin. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen ja korkealaatuisen työterveyshuollon, koska uskomme että laadukas työntekijäkokemus näkyy aina asiakkaillemme saakka. Kesän jälkeen työsuhteesi saattaa jatkua erilaisia urapolkuja mahdollistaen valtakunnallisessa verkostossamme. InCar-akatemiassa voit myös suorittaa tehtävää tukevan ammttitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon joustavasti oman työsi ohessa mm. oppisopimuksella koulutusyhteistyökumppanimme kanssa.

Mitä toivoisimme sinulta?

Olet jo mahdollisesti päässyt kehittämään osaamistasi autokorjaamomaailmasta esim. työnjohtajan, peltisepän tai automaalarin tehtävissä tai toimialaa tukevan harrastustoiminnan parissa. Olet parhaimmillasi tilanteissa, joissa pitelet montaa lankaa hyppysissäsi ja luot itsenäisesti ratkaisuja. Joukkuepelaajana jaat kassamme selkäytimestä kumpuavan asiakaspalveluasenteen ja kykenet oppimaan nopeasti uusia järjestelmiä sekä toimintatapoja. Esimiehenä haluat olla helposti lähestyttävä, tavoitteellinen ja oikeudenmukainen. Tehtävää tukeva koulutustausta katsotaan eduksi.

Kolahtiko?

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä avoin hakemus palkkatoiveineen 18.4.2021 mennessä osoitteeseen: tuuli.kiiski@suviagroup.com. Pidä kiirettä, sillä täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä!

Aluejohtajamme, Veli Waaramäki, kertoo mielellään tehtävästä lisää p. 050 465 1544

Tutustu myös InCarilaisten työntekijätarinoihin: https://www.incar.fi/toihin-meille/tyontekijatarinat

www.incar.fi

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 18.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Kari Matikainen, p. 040 743 4486