(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Rakennusliike U. Lipsanen Oy on urakointiin keskittynyt rakennusliike, jonka toimintaan kuuluvat julkisten tilojen, sekä liike- ja teollisuustilojen rakentaminen ja saneeraus. Palvelemme asiakkaitamme pääurakoitsijana sekä osana rakennuttajan taitotiimiä. Toimistomme sijaitsevat Pieksämäellä, Jyväskylässä ja Mikkelissä, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Yhtiö on osa Lipa-Betoni konsernia.

Etsimme Keski-Suomen ja Savon alueelle

TYÖNJOHTAJAA

Vastaat kokonaisvaltaisesti projektien johdosta ja varmistat työkohteidemme laadukkaan lopputuloksen. Sinulla on budjettivastuu omista työkohteistasi, sekä tärkeä rooli työmaan ja työntekijöiden turvallisuuden varmistamisessa. Työkohteissamme työskentelee paljon urakoitsijakumppaneidemme työntekijöitä, joten teet läheistä yhteistyötä myös heidän kanssaan. Työkohteemme sijaitsevat Savon ja Keski-Suomen alueilla, joten kotipaikallasi ei ole väliä, mutta toki sinun tulee olla valmis matkustamaan kohteiden sijaintien mukaan. Esimiehenäsi toimii työpäällikkö.

Tarjoamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti nimetyillä työkohteilla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kannustamme myös sinua kehittämään omaa ammattitaitoasi, mahdollistamme esimerkiksi rakennusalan pätevyyksien suorittamiseen. Vakavarainen perheyhtiömme ja mukava, ammattitaitoinen työyhteisömme tukee sinua ja varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua työssäsi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta työnjohtotehtävistä. Vahva ymmärrys rakennusprojektien kustannusrakenteesta, kyky luoda työmaille positiivinen ilmapiiri sekä postiviinen ja reipas asenne työtä kohtaan ovat tärkeitä taitoja. Meille on erittäin tärkeää, että voimme olla ylpeitä tekemästämme työstä, joten sinäkin otat luonnollisesti asiakasnäkökulman huomioon omassa työssäsi.

Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi mahdollisimman pian, viimeistään 18.2. ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Tea Laamanen, 0400 219229, tea.laamanen(@)fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.