(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Sanerkas Oy:lle

TYÖNJOHTAJAA

pääkaupunkiseudulla sijaitseviin monipuolisiin saneeraus- ja peruskorjauskohteisiin. Työnjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti projektien johtamisesta ja laadukkaasta eteenpäin viemisestä aikataulussa. Vastuullasi on myös työmaiden talous sekä hankinnat.

Etsimme rakennusalan ammattilaista, jolla on rakennusalan (rakennusmestari/-insinööri) koulutus, mieluiten vähintään 5 vuoden kokemus sekä rautainen ammattitaito. Olet mahdollisesti toiminut myös esimiestehtävissä, mutta tämä ei ole välttämätöntä tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja eteenpäin vievää asennetta. Hyvällä perustason IT-osaamisella pärjäät erilaisten järjestelmien parissa ja olet kiinnostunut tarvittaessa oppimaan lisää. Työssä oma auto on välttämätön.

Tarjoamme paikan kasvavassa perheyrityksessä, jossa pääset ottamaan vastuuta ja kehittymään työssäsi. Voimme tarvittaessa kouluttaa mm. tulityökortin ym. sertifikaatteja, joita tarvitset työssäsi.

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi referenssikohteista, joissa olet aikaisemmin työskennellyt. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.