(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Telinekataja

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nyt työnjohtajaa Etelä-Suomeen

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän Pohjoismaiden suurimmassa teline- ja sääsuojausalaan erikoistuneessa yrityksessä. Pääset näköalapaikalle sekä rakentamisen että teollisuuden merkittäviin hankkeisiin. Saat mahdollisuuden kartuttaa arvokasta kokemusta työnjohtotehtävistä ja kehittyä alan huippuosaajaksi.

Työnjohtajana pääset mukaan ensi vaiheessa Porvooseen, Kilpilahden teollisuusprojektiin. Vastaat operatiivisesta toiminnasta ja asiakastyöstä: telinetyöskentelyn sujuvuudesta ja valvonnasta, asiakasyhteyksistä sekä laskutuksesta. Asentajien esimiehenä tehtäviisi kuuluu myös työntekijöiden perehdyttäminen ja aliurakoitsijoiden koordinointi. Projektin päätyttyä työskentelet Etelä-Suomen alueen vaihtelevissa korjaus-, uudis- ja infrarakentamisen projekteissa, joissa työtehtäviisi kuuluu myös urakka- ja tarjouslaskenta.

  • Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus tai kokemusta työnjohtotehtävistä. Rakennus-, konevuokraus- tai telinealan tuntemus on eduksi, mutta meillä sinulla on mahdollisuus myös kasvaa alan ammattilaiseksi.
  • Olet vastuuntuntoinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky toimia paineen alla. Puhut sujuvaa suomea, englannin kielen taito on etu.
  • Olet valmis vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön, joka edellyttää oman auton käyttöä ja B-ajokorttia. Toimipisteemme sijaitsee Nurmijärvellä.
     

Ovatko tavoitteesi korkealla?
Telinekataja rakentaa turvalliset ja tuottavat työolosuhteet rakennusalan ja teollisuuden kohteisiin yli 50 vuoden kokemuksella. Keskitymme laadukkaiden teline- ja sääsuojaratkaisujen vuokraukseen, suunnitteluun ja asentamiseen. Perheyrityksenä olemme pitkäjänteinen ja vakavarainen työnantaja. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Järvi, puh. 0400 921 257 tiistaina 19.1. ja torstaina 21.1. klo 14-16. HAE 7.2.2021 mennessä. Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@telinekataja.fi otsikolla "Työnjohtaja".