(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Asiakkaamme, X Automaatio, etsii dynaamiseen asennustiimiinsä työnjohtajaa johtamaan tuotantolaitosten kone- ja prosessiautomatiikan asennus- ja huoltotöitä. Asiakkaamme on muun muassa keskusvalmistuksiin, sähkösuunnitteluun sekä kone- ja prosessiautomaatioasennuksiin keskittynyt ylöjärveläinen yritys, jolle laatu ja asiakastyytyväisyys ovat kunnia-asioita.

Työnkuvaus:
Työnjohtajana tehtäväkenttäsi pitää sisällään sekä työnjohdollisia tehtäviä hallilta käsin että myös osallistumista Pirkanmaan alueella olevien työkohteiden asennus- ja huoltokeikoille. Osittain työskentelet hallilla koordinoimassa tarviketilauksia ja työntekijöiden tehokasta ajankäyttöä, lisäksi vastaat tulevien kohteiden suunnittelusta ja organisoinnista yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Olet ajan tasalla kentällä tapahtuvista toiminnoista ja pystyt vaikuttamaan nopeasti tapahtumiin. Vastaat omalta osaltasi siitä, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta asiakaspalvelun ja työturvallisuuden merkitystä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Aiempien työnjohdollisten tehtävien lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa sähkö- ja automaatiopuolen kenttäkokemusta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, hyvää paineensietokykyä, tehokasta ajankäytön hallintaa ja vahvaa kustannustietoutta. Sähkökaavioiden ja piirikaavioiden lukutaito on ehdoton edellytys tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

Tarjoamme:
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi kasvavaa liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää toimintaa omilla ideoilla ja ammattitaidolla. Ympärilläsi toimii avoin ja motivoitunut työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa, joten lähiesimiehen tukea ei tarvitse kaukaa hakea. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen. Hyppää mukaan ammattitaitoiseen ja kehittyvään työyhteisöön!

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö HR-konsultti Mira Salomaa puh. 045 132 0405. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen mira.salomaa@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Työnjohtaja, teollisuus, sähköasentaja, automaatioasentaja, vakituinen, kokopäivätyö