(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Etsimme ammattitaitoista ja motivoitunutta työnjohtajaa asiakasyrityksemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville monipuolisille työmaille.

Työnkuvaus:
Työnkuvasi kattaa rakennustöiden johtamisen. Tulet huolehtimaan siitä, että työt tehdään turvallisesti aikataulujen, suunnitelmien sekä rakentamista koskevien määräysten mukaisesti hyvää laatua noudattaen. Toivomme että olet valmis osallistumaan myös suorittavaan työhön ja sinulla on kokemusta esimerkiksi timpurin työtehtävistä. Tekninen tieto on välttämätöntä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimämme henkilö on hyvällä asenteella varustettu sosiaalinen persoona, jonka työskentelyssä näkyy vastuullisuus ja luotettavuus.  Vankka kokemus rakennusalan käytännön tehtävistä sekä työnjohtajan tehtävistä on välttämätöntä. Lisäksi rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta, sillä asiakasyrityksellä on työkohteita ympäri pääkaupunkiseutua. Lisäksi tietoteknisten valmiuksiesi on oltava hyvällä tasolla, sillä tulet tekemään erilaisia toimistotehtäviä kuten mm. laskutusta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi innostunutta ja ammattitaitoista yritystä, jolla on jo usean vuosikymmenen kokemus erilaisista kohteista. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus todella saada vastuuta. Työsi tueksi asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle nykyaikaiset työkalut sekä täyden tuen työllesi. 

Hakuprosessi: 
Aloitamme haastattelut hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään! Kuvailethan hakemuksessasi aiempaa kokemustasi työnjohtajan tehtävistä sekä aiemmista suorittavista tehtävistä. Hakuprosessi on kaksivaiheinen. Ensimmäinen haastattelu toteutetaan meidän toimestamme ja potentiaaliset kandidaatit jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuun aikana.

Lisätietoja tarvittaessa:
Teemu Rantanen, HR-koordinaattori
teemu.rantanen@workpower.fi


Avainsanat: työnjohtaja, vastaava työnjohtaja, rakennusala, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu