(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Salico Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista työnjohtajaa tiimiimme. Työnjohtajana vastaat oman tiimisi töiden järjestelyistä, työvuoroista, operatiivisesta johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä jatkuvan parantamisen periaattein. Osaston esimiehenä vastaat toiminnan tehokkuudesta, seuraat osaston mittareita ja vastaat tuotannon läpimenon seurannasta. Lisäksi vastaat tuotantojärjestyksen suunnittelusta ja toteutuksesta ottaen huomioon henkilöstön, raaka-aineet, resurssit, koneet ja laitteet sekä toimitusvalmiudet. Työnjohtajan työstä vähintään puolet on osallistuvaa työnjohtoa. 

Työtehtävät ja vastuualueet vaihtelevat tuotantolaitoksen toiminnan ja organisoinnin mukaan osastoittain. Työt tulevat tapahtumaan pääosin elintarviketuotannossa, mutta sisältää myös tarvittaessa osastojen välistä tuuraamista. Esimiehenä toimit linkkinä yritysten sisäisen tiedonkulun osalta eri osastojen välillä yhteistyötä kehittäen. Vastaat myös henkilöstön- ja työolosuhteiden kehittämisestä, henkisestä hyvinvoinnista, työturvallisuudesta sekä käyttö- ja ylläpitokoulutuksen suunnittelusta ja järjestämisestä.

Työnjohtajan työ on tällä hetkellä pääosin päivätyötä tavallisesti kuutena päivänä viikossa, 40h viikossa. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, tes:n mukainen palkkaus.

Työnjohtajalta edellytetään alansa hyvää tuntemusta, elintarvikealan erityisosaaminen edesauttaa työtehtävien hoidossa. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä sopivaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä. Raportoit tehtaanjohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Juhani Tegelberg, puh. +358 44 015 2969, 29.12.2020 kello 12-13 tai 5.1.2021 kello 12-13. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen juhani.tegelberg@salico.fi viimeistään 17.1.2021 mennessä. Otsikoi viestisi ”Työnjohtaja/oma nimi”.