(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
LM-Dental

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020
Rekrytoimme nyt LM-Dentalille Paraisille tuotantoon koneistamon

Työnjohtajaa

Työnjohtajana vastaat koneistamon päivittäisten työtehtävien ja tuotantoprosessien suunnittelusta tiimivetäjä apunasi. Seuraat tuotantoaikatauluja ja tilausten valmistumista sekä varmistat, että valmistetut tuotteet täyttävät niille asetetut laatuvaatimukset. Analysoit koneistamon prosessien ja tuotantomenetelmien laatua ja niiden kehittämistä. Osallistut myös omalta osaltasi koko tuotannon kehittämiseen oman taustasi ja osaamisesi huomioon ottaen. 
Toimit lähiesimiehenä 7 hengen tiimille ja autat heitä onnistumaan työssään sekä tuet heidän kehittymistään. Edistät LEAN-ajattelua tiimissäsi ja osallistut aktiivisesti LEAN -toimintaympäristön kehittämiseen tuotannossa. Toimit kiinteässä yhteystyössä talon sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta. Olet avoin uusille asioille ja sinulla on kiinnostusta kehittyä omassa tehtävässäsi. 
Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa työkokemusta koneistuksesta ja siinä käytettävien laitteiden teknistä ymmärrystä. Sinulla on myös tehtävään soveltuva teknisen alan tai metallialan koulutus. Hallitset vähintään perus Office-ympäristön ja sinulta sujuu kommunikointi myös englanniksi.
Tehtävä vaatii aiempaa työnjohtokokemusta tai vähintäänkin kiinnostusta esimiestehtäviä ja tiimin johtamista sekä kehittämistä kohtaan. Aiempi kokemus alihankintatöiden suunnittelusta ja toteutuksesta (tarjousten laatiminen, hankinnat) on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä ja yrityksessämme. Meillä on myös siistit ja uudet tuotantotilat sekä mukavat työkaverit. Tarjoamme henkilöstöllemme lisäksi monipuolisia työsuhde-etuja. 

Kiinnostuitko tehtävästä? 
Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.2020 alla olevan linkin kautta.
Jos haluat lisätietoja, kysymyksiisi vastaa tuotantopäällikkömme Tero Reiman puh. 0400 872 309 (tero.reiman@lm-dental.com)