(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Parma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Haemme nyt Nurmijärven seinätehtaallemme

TYÖNJOHTAJAA

Nurmijärven tehtaamme valmistaa betonisia seinäelementtejä. Tehtaalla työskentelee noin 40 betonirakentamisen ammattilaista.

Työnjohtajana vastaat noin 20 henkilön päivittäisistä työnjohto- ja esimiestehtävistä tehtaan vaakavalutuotannon, raudoittamon ja materiaalivaraston toiminnan osalta.

Yksi keskeisistä tehtävistäsi on pitää huolta päivittäisen valuaikataulun laatimisesta ja sitä kautta vastuualueesi tuotantotavoitteiden saavuttamisesta.

Huolehdit, että siisteyttä ja järjestystä ylläpidetään tehtaalla sekä olet omalta osaltasi vastuussa turvallisen työskentelyn toteutumisesta ja tuotannon laadusta.

Kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme ja – tapojamme, johon olennaisena osana kuuluu Lean- ajatteluun pohjautuva jatkuva toiminnan kehittäminen. Tehtävässä osallistut omalta osaltasi toiminnan kehittämiseen tehtaalla sekä erilaisiin kehitysprojekteihin.

Saat tueksesi ja työkavereiksesi tehtaan osaavan työnjohto- ja toimihenkilötiimin, jossa työskentelee työparinasi toinen työnjohtaja sekä tuotannonsuunnittelusta ja tehtaan laadunvalvonnasta vastaavat henkilöt. Raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri / -mestari) tai muuta soveltuvaa insinöörikoulutusta. Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä esimiestyöstä.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen, kehityshakuisen ja jämäkän työotteen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, lisäksi hyvä englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi osaavan organisaatiomme tuella osaavassa tiimissä, jossa on hyvä yhdessä tekemisen meininki.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 6.12.2020 mennessä osoitteella elina.sollasvaara@consolis.com. Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jarno Suodenjoki numerossa 0408442285.