(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa läntiseen katu-ja viherylläpitoon. Tule kanssamme pitämään huolta kaupungistamme.

Mitä teet?

Tehtäviisi kuuluu yleisten alueiden töiden työnjohto, valvonta ja suunnittelu. Koordinoit töitä, seuraat taloutta, teet raportointia ja vastaat työturvallisuudesta.

Työnjohtajana saat välillä vastata myös median esittämiin kysymyksiin. Tehtävässä korostuvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävä sisältää talvisin varallaoloa ja normaalin työajan ulkopuolista työtä.

Kuka olet?

Sinulla on vähintään toisen asteen tutkinto. Olet tavoitteellinen työssäsi, sitoutunut ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Sinulla on auto käytössäsi. Tehtävä edellyttää katu-ja viherylläpidon vahvaa osaamista, esihenkilöosaamista, autojen ja koneiden teknistä tuntemusta sekä paineensietokykyä.

Sinulla on myös hyvät tietotekniset taidot ja olet näppärä erilaisten järjestelmien kanssa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme näkyvän, haastavan ja monipuolisen työpaikan kaupunkimme vaativimmissa olosuhteissa.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan määräytyvä tehtäväkohtainen palkka on 2728,23 euroa kuukaudessa + mahdolliset lisät. Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuajan aikana.