(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

TYÖNJOHTAJAA työskentelemään rakennus- ja talonrakennustyömaakohteisiin. Odotamme työntekijältä hyviä vuorovaikutustaitoja, ahkeraa ja vastuullista työotetta sekä ymmärrystä työturvallisuuden merkityksestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta rakennustyömaan johtotehtävistä ja esimiestyöstä
  • tietoteknistä osaamista sen puitteissa, että pystyy käyttämään työmaan toimintaan liittyviä toiminnanohjausjärjestelmiä
  • tarkkaa ja vastuullista otetta työturvallisuusjohtamiseen

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko

044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.