(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Työnjohtaja Turkuun


Haemme nyt asiakaslähtöistä ja kehityshenkistä työnjohtajaa Turun Kirstinpuiston kohteeseemme. 


Sinun roolisi
Tehtäviisi kuuluu mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu ja valmistelu, työvaiheiden toteutuksen johtaminen ja koordinointi sekä omien työvaiheiden kustannusten hallinta. Toimit osana työmaatiimiä tiiviissä yhteistyössä työmaapäällikön ja työmaainsinöörin kanssa ja olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaalle rakennetaan virheetön koti. Työssäsi teet myös yhteistyötä myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. 


Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Etsimällämme henkilöllä on myös useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta sekä kykyä johtaa sekä organisoida rakennustyömaata. Arvostamme asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.


Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja.


Join our journey
Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun saamme tehtävään ja sen vaatimuksiin soveltuvia hakemuksia. 


Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Joni Kasurinen, puh. +358 50 390 2660.


Bonava
Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin. 


Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.