(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Vantaan Siemen ja Kone Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Vantaan Siemen ja Kone Oy
Vantaan Siemen ja Kone Oy on tehnyt luotettavaa ja palvelevaa pienkonekauppaa jo 50 vuotta. Vantaan Tammiston kauppatiellä toimiva Siemen ja Kone on alansa johtavia pienkonekauppoja Suomessa, missä meillä on uusmyynnin lisäksi kattava varaosavarasto myymiimme merkkeihin ja ammattitaitoinen pienkonehuolto. Myymme mm. KLIPPO, STIHL, HUSQVARNA, HONDA, STIGA ja ECHO pienkoneita sekä MAKITA työkaluja. Olemme valtuutettu Brigss & Stratton varaosamyyjä ja myymme Aspen pienkonepolttoaineita. Vantaan Siemen ja Kone kuuluu vakavaraiseen Master Yhtiöt Oy-konserniin.

Nyt haemme huoltotiimimme kasvavaan joukkoon 

TYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA 
VAKITUISEESEEN TYÖSUHTEESEEN

Etsimme joukkoomme juuri sinua – huollon moniosaajaa, jonka sydän sykkii pienkoneisiin ja niiden huoltamiseen. Huollonkymppinä olet osa päivittäistä huoltotiimiä vastaten pienkoneiden huolloista ja asennuksista. Huoltotoimintojen ohella toimit huoltopäällikön oikeana kätenä vastaten työnjohdosta sekä koko huollon kehittämisestä.

Meille on tärkeää, että haluat kasvaa pienkonealan ammattilaiseksi. Lisäksi aito kiinnostus koneisiin ja laitteisiin on tehtävän hoitamisessa välttämätöntä.  

Sinulla on jo mielellään muutaman vuoden kokemus pienkoneiden tai akkukäyttöisten laitteiden huoltotoiminnoista. Aiempi esimieskokemus ja robottiruohonleikkureiden tuntemus katsotaan etuudeksi. Olet tekninen persoona ja pystyt toimimaan hyvin myös asiakkaiden parissa. Lisäksi sinulla on taito pitää langat käsissä kiireenkin keskellä. 

Vantaan Siemen ja Kone Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa yrityksessä, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä mukavan ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen p. 050 444 2478, timo.riissanen@eezy.fi

Hae tehtävää Eezy Personnelin kotisivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.10.2020 mennessä. 
 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Tammiston kauppatie 26, Vantaa