(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
SSA Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haluatko mukaan ammattitaitoiseen ja hyvähenkiseen joukkueeseemme? Haemme Etelä-Suomeen / PK-seudulle kahta

TYÖNJOHTAJAA

Työnjohtajana johdat töitä asuntorakennuskohteilla ja vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista, huolehtien niiden työteknisestä etenemisestä aikataulun, budjetin ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden työturvallisuudesta ja johdat työntekijöitä. Työskentelet työpäällikön alaisuudessa.

Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etene sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä toimintaamme että lopputulokseen.

Osallistut myös monipuolisesti tehtäväsuunnitteluun, työurakkalaskelmiin, hankintasuunnitelmiin sekä projektin aikatauluun liittyviin asioihin sekä osallistut tarpeen mukaan aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin, aliurakkaneuvotteluihin sekä muihin palavereihin. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme Sinulta:

  • positiivista tekemisen meininkiä
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • kokemusta työnjohtotehtävistä
  • järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • halua ja motivaatiota tehdä työsi laadulla sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä loistavan työyhteisön ilman turhaa byrokratiaa, kasvavassa ja kehittyvässä sekä vakavaraisessa yhtiössä. Liity mukavaan ja ammattitaitoiseen joukkueeseemme! 

Jätä CV:si ja hakemuksesi 25.10.2020 mennessä osoitteessa www.targetheadhunting.fi . Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä Target Headhunting Oy, Jukka Mustonen, email jukka.mustonen@targetheadhunting.fi, puh.050-4348140 sekä Timo Välenoja, email timo.valenoja@targetheadhunting.fi, puh.050-4442783.