Työnjohtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Tehtävän kuvaus

Avotyötoiminta järjestää kuntouttavaa työtoimintaa eri ammattialojen työtehtävissä vaikeassa työmarkkina-asemassa oleville pitkäaikaistyöttömille ja osatyökykyisille helsinkiläisille.

Työtoiminnan työnjohtajan tehtävässä painottuu ensisijaisesti työtoimintaan osallistuvien asiakkaiden työelämään valmentava ja työnjohdollinen ohjaus ja tuki, sekä teknisen alan työtehtäviin ja työmaaolosuhteisiin perehdyttäminen. Työnjohtajan tehtävässä on myös asiakkaiden työtoiminnalle asetettujen tavoitteiden työssä tapahtuvan kuntoutumisen arviointi yhdessä sosiaali- ja kuntoutusalan sekä Rikosseuraamuslaitoksen ammattilaisten ja asiakkaan itsensä kanssa.

Työnjohtajana työsi on itsenäistä ja itseohjautuvaa ja työhösi tukea tuovat selkeät johtamisrakenteet sekä ison työyhteisön tuki. Asiakkaiden yksilöllisen tuen ja työhön opastamisen lisäksi vastaat työtehtävien suunnittelusta, niiden organisoinnista, työmaan operatiivisesta johtamisesta sekä työturvallisuudesta ja palvelun laadusta. Työssä korostuu tuotannollisen työn ja toisaalta kuntoutuja-asiakkaiden työn suorittamiseen vaikuttavien reunaehtojen yhteensovittaminen.

Työpäivissäsi vaihtelevat rutiinit ja toisaalta joustavia, nopeitakin ratkaisuja vaativat toiminnot.

Arvostamme sitoutumista pitkäjänteiseen työskentelyyn, intoa Stadin Soten Työtoiminnan kehittämiseen ja avointa, keskustelevaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta.

Tarjoamme liukuvan työajan, Helsingin kaupungin monipuoliset henkilöstöedut mm. liikunnan ja kulttuurin parissa, kaupunkipyörän käytön sekä lounasedun. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Teknisen alan toisen asteen tutkinto tai vastaava tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää työterveyshuollon arvioi soveltuvuudesta työtehtävään.

Tehtävässä edellytetään lisäksi:
Kykyä hallita vaativia vuorovaikutustilanteita kuntoutuja-asiakkaiden kanssa. Paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Valmiuksia oman työn kehittämiseen. Hyviä tietoteknisiä taitoja. Yhteistyötaitoja viranomaisverkostossa toimimiseen.

Voimassa oleva B-ajokortti ja ajolupa.

Tehtävään kuuluu osaamisen tunnistaminen teknisen alan työtehtävissä. Tehtävä vaatii liikkumista luonnossa ja rakennetussa ympäristössä.

Tehtävässä luetaan eduksi:
Koulutuksella tai työkokemuksella hankittu osaaminen perinnerakentamisesta. Työnjohdollinen työkokemus ja näyttöä vastuullisesta työotteesta ja valmentavasta johtamisesta. Työllistymistä edistävien palvelujen, työllisyys-, kuntoutus- ja sosiaalipalvelujen
tuntemus.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava työnjohtaja Sakari Jaatinen, p. 09 310 32519

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391579
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki