(Poistunut julkaisusta)

TYÖNJOHTAJA
Volvo Construction Equipment Finland OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Haemme Vantaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

TYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat mm. korjaamon/kenttähuollon toiminnasta vastaaminen ja kehittäminen, asiakassuhteiden hoito, työtilauksien vastaanotto, resurssien varaaminen, laskutus sekä korjaamon esimiestehtävät. Viihdyt sekä korjaamohallissa että palvelutiskillä.

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, järjestelmällinen, joustava, paineensietokykyinen ja sinulla on hyvät esimiestaidot, olet etsimämme uusi työnjohtaja.

HAEMME:

Edellytämme, että sinulla on jo kokemusta raskaan kaluston huoltotoiminnasta ja työnjohdosta. Olet toiminut jo esimiestehtävissä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi luemme kokemuksen korjaamotoiminnasta ja kenttähuollosta. Organisointitaitosi ovat huippuluokkaa ja toimit oma-aloitteisesti eri tilanteissa. Kannat vastuuta päivittäisen korjaamotoiminnan sujumisesta. Ratkaiset ongelman kuin ongelman sujuvasti ja tehokkaasti Volvon arvoja, joita ovat laatu, turvallisuus ja ympäristö, kunnioittaen.

Puhut sekä kirjoitat sujuvasti englantia, ruotsin kielentaidon laskemme eduksi. Erilaiset järjestelmät hallitset näppärästi.

 

TARJOAMME:

Tukenasi on alan johtavat tuotteet sekä vahva organisaatio. Tarjoamme haastavan, mutta monipuolisen työpaikan, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Työnantajana olemme luotettava ja tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla hyvät koulutusmahdollisuudet. Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen, joka takaa motivoivan työilmapiirin.