(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Helsingin kaupungin liikennelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen?


Tule meille työnjohtajaksi!


Haemme raitiovaunukaluston kunnossapitoon vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa vastaamaan raitiovaunukaluston huoltotiimin työn ja henkilöstön johtamisesta. Työnjohtajana toimit tuotantohenkilökunnan lähiesihenkilönä. Mahdollistat tiimisi päivittäisen arjen sujuvuuden ja vastaat myös tiimisi operatiivisen toiminnan kehittämisestä.


Mitä haemme?


Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa toisen asteen tutkintoa, raideliikenteen laajaa tuntemusta, sekä kokemusta esihenkilötyöstä ja muutosjohtamisesta. Eduksi luemme raidekaluston kunnossapidon toiminnan hyvän tuntemuksen. Arvostamme hyviä organisointitaitoja, sekä kykyä oma-aloitteiseen huoltotoiminnan kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun HKL:n arvojen mukaan, joita ovat eettisyys, asiakaslähtöisyys ja yhteisöllisyys.


Mitä tarjoamme?


Tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä, jossa mahdollistat päivittäin tuhansien matkustajien sujuvan arjen huolehtimalla raitiovaunujen toimintavarmuudesta! Työsi tukena ovat raitioliikenteen ammattilaiset. Palkkaa täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajan tukema lounas, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa. HKL on turvallinen työnantaja ja osa Suomen suurinta työnantajaa Helsingin kaupunkia. Meillä viihdytään, keskimääräinen palvelusaikamme on noin 12 vuotta. Ota seuraava askel urallasi ja tule mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!

Hae tehtävää 21.10.2020 mennessä. Toimithan pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

 

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapidon tiimipäällikkö Anssi Vainiola. Voit olla Anssiin yhteydessä puhelimitse 0401930197 tai sähköpostitse anssi.vainiola@hel.fi.

Kurkista arkeemme sosiaalisessa mediassa @hklhst ja osoitteessa www.hkl.fi.