(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tornioon.

Työnjohtajana vastaat työmaiden alusta loppuun viemisestä kuten aikataulutuksista, suunnittelusta, asiakasyhteydenpidosta, työturvallisuudesta sekä työn laadusta. Kohteet ovat uudis- ja saneerauskohteita ja pääasiassa isompia työmaita.

Odotamme sinulta menestyksekästä kokemusta rakennustyömaiden työnjohdosta sekä työmenetelmien, -materiaalien ja -määräysten tuntemusta. Sinulla on hyvät organisointitaidot ja hoidat asiat tehokkaasti ja ammattimaisella työotteella. Sinulla tulee olla rakennusalan insinöörin/DI koulutus sekä sujuva suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi itsenäisen ja vastuullisen työn sekä vakavaraisen ja joustavan työnantajan. Saat ympärillesi työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti yhteen hiileen puhaltaen. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Personalhusetin kanssa ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Jennika Pasulalta / jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä