(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa keskustan katuhoitoon. Tule kanssamme pitämään huolta kaupungistamme.

Mitä teet?

Tehtäviisi kuuluu yleisten alueiden töiden työnjohto, valvonta ja suunnittelu. Koordinoit töitä, seuraat taloutta, teet raportointia, vastaat työturvallisuudesta ja toimit esihenkilönä noin 20 työntekijälle.

Keskustan alueen työnjohtajana saat välillä vastata myös median esittämiin kysymyksiin. Tässä tehtävässä korostuvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävä sisältää vuorotyötä ja talvisin varallaoloa sekä normaalin työajan ulkopuolista työtä.

Kuka olet?

Sinulla on toisen asteen tutkinto. Olet tavoitteellinen työssäsi ja sitoutunut. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja tuntemusta kaupungin palvelutuotannosta.

Olet valmis tekemään vuorotyötä ja sinulla on auto käytössäsi. Tehtävä edellyttää katuylläpidon vahvaa osaamista, esihenkilöosaamista, autojen ja koneiden teknistä tuntemusta sekä paineensietokykyä.

Sinulla on myös hyvät tietotekniset taidot ja olet näppärä erilaisten järjestelmien kanssa.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme näkyvän, haastavan ja monipuolisen työpaikan kaupunkimme vaativimmissa olosuhteissa.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään. Saat myös Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan.