Työnjohtaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme Uusix-verstaille osaavaa ja innostunutta monialaista logistiikan, kierrätyksen, materaalihallinnan ja myynnin ammattilaista työnjohtajaksi vastaamaan osaltaan että osasto toteutta Uusix-arvoja: välittäminen, oppiminen, ilo, yhteisöllisyys. Työpiste sijaitsee Kyläsaaressa.

Tehtävässä edellytetään sekä kouluttamis- että kuntoutuksellista osaamista. Lisäksi vaaditaan vahvaa sosiaalisen kuntoutuksen ymmärrystä sekä toiminnan suunnittelukykyä. Muita työtehtäviä ovat mm. henkilöstöhallinto, kuntouttavassa työtoiminnassa olevien henkilöiden ohjaus- ja kuntoutumisprosessin toteutumisesta vastaaminen, työturvallisuudesta vastaaminen, tiivis yhteistyö sidosryhmien kanssa, yhteistyö osastoilla ja yksikössä sekä toiminnan kehittäminen eri yhteistyötahojen kanssa.

Työnjohtajan johdettavana on 3 vakituista työpajan ohjaajaa sekä 1-2 määräaikaista työntekijää sekä 20 kuntouttavan työtoiminnan asiakasta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Soveluva AMK tutkinto tai muulla tavoin hankittu pätevyys ja osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Valmentava ja kuntoutuksellinen työote hallittava. Oman ammattialan tuntemus. Tuotannon ja työtehtävien yhteensovittaminen kuntoutuksellisten tavoitteiden kanssa. Hyvät ohjaus-ja vuorovaikutustaidot, jotka korostuvat erityisesti jatkuvassa työtoimintaan tulevien asiakkaiden perehdyttämisessä.

Vankkaa työelämäkokemusta, vähintään 3-5 vuotta
-esihenkilökokemusta
-kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
-hyvää tietoteknistä osaamista

Luemme eduksi: Kuntouttavan työtoiminnan tuntemuksen, kyvyn muovata osaston toimintoja tukemaan yksilöllisesti asiakkaan kuntoutusprosessia sekä Helsingin kaupungin tietojärjestelmien tuntemuksen.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtaja Vuokko Oikarinen p. 09 310 89510.

Lisätietoa

www.uusix.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385878
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki