(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020
Haemme Jyväskylän Volvo Truck Centeriin

ASIAKASPALVELUHENKISTÄ KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA

Jyväskylän korjaamo on keskisuuri ja tehokas korjaamo, jossa työskentelee noin 30 rautaista raskaan kaluston osaajaa. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme vain parasta ja edellytämme, että sinullakin on aito halu auttaa asiakkaitamme. Asiantuntemukseesi luotetaan ja olet myös luottamuksen arvoinen. 

Työnjohtajana Volvolla tehtäväsi on päivittäinen hallityön johtaminen niin että asiakas saa huippulaadukasta ja osaavaa palvelua. Tärkein tehtäväsi on auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Sinun on helppo tulla tähän tehtävään, sillä pääset osaksi toimivia prosesseja ja osaavien työkavereiden keskelle. Myös korjaamotilamme ovat nykyaikaiset, sillä Jyväskylän korjaamo muuttaa marraskuussa täysin uusiin tiloihin muutaman kilometrin päähän nykyisestä korjaamosta.

Odotamme sinulta organisointi- ja paineensietokykyä, monien asioiden samanaikaista hallintaa, sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä. Omalla esimerkilläsi ja johtajuudellasi edistät työturvallisuutta ja hyvää fiilistä tehdä töitä. Uskallat ottaa asioita puheeksi ja annat ja vastaanotat mielelläsi palautetta. Haluat pitää kaikki ajan tasalla ja välität tietoa aktiivisesti korjaamon eri sidosryhmille. 

Sinulla on:
  • Hyvät kommunikointitaidot
  • Organisointikykyä ja ”homma hoituu” tapa toimia
  • Arvostusta työkavereita kohtaan
  • Alalle soveltuva koulutus ja kokemus
  • Halu kehittyä esimiestyössä.

Me puolestamme tuemme sinua onnistumaan ja kehittymään niin esimiehenä kuin asiantuntijana. Hae paikkaa viimeistään 23.9.2020 osoitteessa www.volvotrucks.fi/tyopaikat. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Ari Vulli, puh 010 655 6605.