(Poistunut julkaisusta)

Työnjohtaja
Ab ME Group Oy Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme logistiikkakeskukseemme Raision Kuninkaanväylälle vakituiseen työsuhteeseen

 

TYÖNJOHTAJAA 

Varastomme yleisimpiä työtehtäviä ovat keräily, pakkaamotyöskentely sekä tavaran vastaanotto. Valittavan työnjohtajan tarkempi sijoituspaikka selviää prosessin edetessä.

Varaston työtehtävissä käytetään mm. lavasiirtotrukkia, matalakeräystrukkia ja työntömastotrukkia. Töitä tehdään tällä hetkellä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, klo 6-14 ja 14-22. Kiireisinä aikoina myös satunnaiset yö- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työnjohtaja osallistuu tarvittaessa varastotyöhön.

Etsimme luotettavaa, kehittävällä ja huumorintajuisella otteella töitä tekevää työnjohtajaa, joka suhtautuu asioihin positiivisesti sekä kantaa vastuun tekemästään työstä. Tehtävässä vaaditaan aiempaa esimies- tai työnjohtokokemusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Myös logistiikka-alan koulutus ja/tai työn kautta hankittu kokemus varastotyöstä on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, viihdyt ajoittain myös fyysisessä työssä varastotehtävien parissa ja näet itsesi osana reilun sadan hengen viihtyisää työyhteisöä, jätä meille hakemus, palkkatoive sekä CV viimeistään 20.9.2020 mennessä osoitteella rekry@megroup.fi